Kids 8 t/11 jr

 

 

 

 

 

 

 Hallo aankomende zanger!

Ben jij helemaal weg van zingen....En zing je de hele dag door....

Kom dan zingen bij de Zangakademie Kids vanaf 8 tot en met 12 jaar.

Je leert alles over zingen en hoe je het beste jou stem kunt gaan gebruiken met spreken en zingen. Je krijgt leuke in zing oefeningen, acteer oefeningen om wat vrijer te worden tijdens het zingen, je doet allemaal stemmen na om te kijken wat jij allemaal kunt doen met je stem en stembanden, je krijgt allerlei oefeningen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, en in het het tweede jaar ga je ook werken aan het schrijven van je eigen liedjes.

Je zingt leuke liedjes van nu van o.a Maan, Sarah en Julia, Miss Montreal, Vayen & rein, Bruno Mars, Marshmellow, en vele andere leuke liedjes. Je krijgt ook dansles zodat je goed kunt bewegen als je aan het zingen bent.

Ook is er bij de Zangakademie een Open Podium de zogenaamde "Vocals on Stage" waar jij met je vriendinnetjes gaat optreden. De optredens zijn 3 tot 4 keer per jaar en het optreden doe je op het mooie foyer podium van Prins 27.

En optreden doe je alleen als je dat zelf wil!

Welke groepen zijn er?

Groep A Beginners groep vanaf 

Groep B Gevorderd 

Hoe lang duren de lessen?

De lessen duren 40 minuten en zijn opgedeeld in 3 stukjes zang en ademoefeningen, samen zingen, coaching voor het zelfvertrouwen en presentatie van de liedjes.

De lessen zijn op de dinsdag en woensdagmiddag vanaf 16.30 - 17.40 en vanaf 17.00- 17.40